Een team starten

Wat fijn dat jullie als TEAM een gezamenlijke actie willen starten voor (ex-)gevangenen, tbs-patiënten en hun families!

  • Heb je nog niet gelezen hoe het werkt? Lees dan eerst hier de korte samenvatting.

  • Om een team te starten, is er teamstarter nodig die het initiatief neemt. Hij of zij kan heel gemakkelijk via de knop Maak Actie/Team de actie van het team starten onder de campagne waar de actie het beste bij past, en kiest dan bij het maken van de actie voor Team. Ik wil een team starten

  • De andere leden van het team kunnen zich vervolgens als teamlid aansluiten bij hun Team. Zij kiezen, nadat het Team is aangemaakt, in het Maak Actie/Team-keuzemenu voor de optie Teamlid. Ik wil lid worden van een bestaand team. Het is belangrijk dat elk teamlid zijn eigen e-mailadres opgeeft, zodat we iedereen goed kunnen bereiken en helpen.

  • Als team krijgen jullie een gezamenlijke teampagina. Daarnaast krijgt ieder teamlid een eigen actiepagina om zelf donaties op te halen. Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat jullie dezelfde actie van jullie team in ieders netwerk delen. Maar elk teamlid kan voor het teamdoel ook zelf zijn of haar eigen actie(s) bedenken en delen in de eigen online groepen/netwerken. Het geld dat jullie ophalen is te zien per teamlid, maar telt ook op in de teampagina.

  • Lees  meer in onze 10 tips voor acties en teams!

  • We helpen je graag met je actie. Neem daarom contact op als je hulp nodig hebt (er bestaan geen domme vragen)!


Voorbeelden van teams zijn een broers/zussen-groep, een groep van fiets-, wandel-, zwem-, hardloop- en sportclubmaatjes, een koor of muziekvereniging, één kerkelijke (jeugd)vereniging of (bijbelstudie)kring, één schoolklas etc.

Let op! Als het niet gaat om één kerkelijke vereniging of club, of om één schoolklas, maar om meerdere groepen binnen de kerk of school, dan kun je veel beter als kerk of school een eigen campagne laten aanmaken door ons. Zodat je allerlei acties van leden en  groepen van je kerk of school onder die eigen campagne kwijt kunt én daarover het overzicht houdt. Zo'n campagne maken wij graag voor je aan! Hier lees je meer.